CHORUS ART NET :: BONIFANTES :: KHMS :: Ženský sbor HK :: Filharmonický sbor HK :: Jan Míšek :: Chorus Art Edition

Deník, 7. den

Pracovní den
Natáčení CD
Sledujeme záznam z NBC
Baseball!

Dnes máme velmi pracovní den. Hlavním bodem našeho programu je natáčení CD. Ve velkém koncertním sále First Free připravujeme CD s americkou hudbou. Během dnešní frekvence jsme natočili dva spirituály: Deep River a Let us break bread together a muzikálovou píseň Ol' man river. Ta má na koncertech pravidelně velký úspěch, v Mississippi a Missouri k ní mají z nějakých zvlaštních důvodů velký vztah. Jestli to nebude tím, že začíná: "There's an ol' man called the Mississippi..." :-))

Po natáčení sledujeme záznam z našeho účinkování v NBC. Volný čas využíváme čtením zpráv z domova - Díky na ně!!!... A také prohlížením společných fotografií. Máme na ten týden nafoceno už přes 1500 fotek! Dnešní fotka je ilustrační - jak to vypadá, když dospělí chlapi vlezou do dětského koutku v obchodním domě!

Večer si nás rodiny odvezou do svých rezidencí. Večerní program je pro všechny naprosto jasný: St. Louis Cardinals hrají rozhodující zápas proti Houstonu... Celé město je vylidněné. Těch šťastnějších 60.000 sleduje zápas přímo na stadionu, zbytek národa u svých domácich kin nebo na velkoplošných obrazovkách, kterých je jen v St. Louis na 500! Kardinálové dokázali otočit nepříznivý vývoj zápasu z 1:2 skvělým Homerunem na 4:2. Konečný výsledek: 5:2, Cardinals jdou do finále!!!

Autor článku: Jan Míšek (misek@bonifantes.cz)
Zdroj: archiv Chlapeckého sboru BONIFANTES (http://www.bonifantes.cz)
HTTP článku: http://misek.sbor.cz/detail_clanek.php?id=1401
Datum vydání: 2004-10-21


Copyright (c) 2003 Jan Míšek. Publikování bez výslovného souhlasu není dovoleno.